Blue-lish Shine

Holla !


Welcome ! Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. winkwink . please follow me . Thanks you .
Trust yourself . You know more than you think you do .





Talk Station !

>


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
Hostel for 3 years?! Tinggal kenagan jee ;'(




Assalamualaikum & hai!

Harini nak update pasal 3 years kat hostel. Okay srslyyy sedih gila kot nak tinggalkan hostel huhuhu tapi hidup kena teruskan kan kan kan? Firstly aku nak cerita sejujurnya walaupun dah duduk lama kat hostel since 2014 - 2016 BANYAK KENANGAN KOTTTT sampai setiap minggu kalau nak beli makanan untuk stok *sebulan* hehehee sampai taktau nak amek ape. Bosan. Kekadang blur gilaa bila kat supermarket tu huhuhuhu. Tapi sekarang ni aku taknak cerita pasal bape lama aku duduk or blur ke ape okay? Jujur aku cakap aku ni jenis sayang kot kengkawan aku walaupun aku malas! Hahahahaa kalau kalau kawan aku ade prob ke ape aku cubee nak selesaikan masalah dorang ke ape. Kalau boleh lah. Tapi selalunya aku bagi advice or kata kata semangat. Hmmmm okay kelaut lagi HAHAHAA aku nak throwback ni huhuhuhu yeee walaupun dah lama duduk asrama yang pastinya LAST YEAR duduk lah paling sedih. Hmmm kat situ memang ko banyak kenangan dengan dormmate ko member ko warden ko hahahahaa :')))




- Dormmate guaa #Dorm1 #Exco-


Lepas ni NO MORES balik wajib, outing, fly, prep, kantoi dengan warden, riadah *reff*, turun surau setiap khamis, basuh baju "kene sental telekung bagai nak gila sebab air karat cehh*, gi dm *beratur pepanjang kat dm*, prank budak asrama, simbah simbah air, tidur kat dorm orang lain, lepak depan loker *siap berkelah koooo*, lepak depan mesin basuh, buat air busuk tahap cipan, memekak kat asrama, makan reramai, selalu mintak sedekah cari makanan huhuhu, kena marah, hadap junior KESAYANGAN lol, kunci pagar *marah + emosi nak bukak pagar sebab kunci dah kemana*, lelari kat dorm, buat duty asrama & dorm, sorok barang haram kat atas bumbung emmm BANYAK SIHHH KENANGAN. Srssslyy aku jenis tak suka lepak dengan budak bawah umur aku tapi manusia berubahkan? Yeee aku mengaku 2016 ni lah aku dah boleh masuk dengan budak bawah umur aku, lepak kat katil sesama siap gosip ko tauuu? Tapi tulah semua ni tinggal kenangan je hmmm sedih sihhh *jangan risau takdelah sampai nak nangeh hahaha*

ANDD lepasni dah takde dah nak thumbprint sesama dah aryssa, ko tunggu aku pagi petang & aku jarang gila tunggu ko sebab aku yang selalunya lambat hmmm *aku lambat bukan lambat siap okay tapi aku selalu bangun lambat & kejap je siap okay?*
ANDD lepasni jugak aku dah takde dah nak kacau ko ko kacau aku, marah ko ko marah aku, geletek ko ko geletek aku, stopkan kaki ko yang suka shake tu, teman aku gi mana-mana, bash ko, gosip sesama, tengok movie sesama, main lepuk lepuk, gi prep sesama.
ANDD tirah lepasni aku dah takde nak kacau ko, mintak coklet kat ko, tengok muka moody ko tu kat hostel, pusing pusing nampak ko tapi takpe ko partner aku for PTA kan? So aku ngan ko takkan terpisah hahahuhu
ANDD mira lepasni jarang dah dengar ko cakap "pah aku sedih lah" emmm pasni dah tak nampak dah memalam kat katil bercahaya je kat muka ko tu hahaha

But aku bersyukur gila sebab lain lain DAH DUDUK LUAR kikikiki kecuali MIRA dengan IFFAH.
So korang jangan sesedih jangan berduka lara, pape roger je aku k? Hehehehe
Bye hostel bye adik adik bye abang dm bye semua bye.





Older Post