Blue-lish Shine

Holla !


Welcome ! Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. winkwink . please follow me . Thanks you .
Trust yourself . You know more than you think you do .





Talk Station !

>


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
2016





Assalamualaikum and hai!
Srslyyyy THIS YEAR *2016* very very very tough!
Kenapa? Hmmmmm firstly aku kehilangan two people in my lyfe. Who? Arwah atuk.
Yeee dua-dua belah atuk. Atuk perak & atuk melaka. 
Al-fatihah.
Honestly memanglah aku ni tak berapa rapat sangat dengan atuk atuk aku.
But, kalau dah nama darah daging YEAA kita akan sedih :')
Srslyyyy tak sangka atuk aku akan pergi. Aku ingat lagi time tu bulan 2! Aku kat sekolah.
Aku tengah suka suka dengan member aku, then paktam aku datang kat aku & panggil. 
Aku pelik lah asal panggil aku macam ada hal penting & paktam aku tunjuk something!
U know what? Act kat wassep *well aku takde wasep* family aku bagitau yang atuk perak dah meninggal. Srslyy sedih gila weh. 
Lepastu, bulan 7 pulak *bulan ramadhan* atuk melaka pulak meninggal.
Aku ingat lagi time tu balik rumah member, baru semalam suka suka jalan jalan. 
Pastu family aku wasep atuk dah meninggal. Sedih gila kottt.
Srslyyy aku tak sangka gila aku akan kehilangan dua-dua atuk dalam hidup aku.
Well, selama ni kalau member member cerita pasal atuk or nenek ke apa ramai member aku yang takde atuk or nenek. Aku rasa bersyukur sangat yang aku ada keluarga yang lengkap :)))
Dalam sekelip mata Allah boleh tarik orang yang aku sayang.
Tapi walau macam mana pon dugaan yang Allah bagi kat kita, kita perlu kena tempuhi dugaan tu dengan redha. Yeeee mula mula kita akan sedih tapi Allah akan bagi kita gembira di kemudian hari.
ANDDDD setiap pertemuan pasti ada perpisahan & please keep my word in yr mind thank you ;)







Older Post | Newer Post