Blue-lish Shine

Holla !


Welcome ! Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. winkwink . please follow me . Thanks you .
Trust yourself . You know more than you think you do .





Talk Station !

>


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
Alhamdulillah rezeki aku :))





But this is throwback okay?

Alhamdulillah syukur sangat sangat sangat.
Why? Yeahhh sebab rezeki akuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Akuu dapat dekan alhamdulillah :))))))))))))))) This year : 2016 + 2015 dapat. ALHAMDULILLAH. 
Yeeee aku tau memang ramai pon takkan expect aku dapat dekan. Why? HAHAHAA hmmm just look at mee? Yeeee aku tau aku ni memang dikategorikan em what eh? Pemalas? Kuat tidur?  Kuat makan? Hmm yeahh! tu memang akuuu and SO WHATT? Then kau expect aku ni tak belajar langsung? HAHAHAHA u totally wrong dude!!

Macam mana ko tau aku tak belajar? Yeeee aku memang jenis belajar last minute and fyi aku pon takkan sangka sem ni aku siap buat nota! Yepppieeeee! HAHAHAHA!
Memang aku malas and aku rasa macam nak BERHENTI sekolah?!
Tapi aku tau, kalau aku berhenti sekarang then macam mana aku nak banggakan ibu and ayah kan?
Macam mana nak beli rumah besar besar nak beli kereta audi kesayangan aku kan?
Macam mana nak jalan-jalan dengan family and aku yang support semua tuu hmmm
InshaAllah one day. Aamin.

And fyi aku usaha sangat sangat dan kentalkan hati sengkangkan mata aku untuk stay up tauu!
Bikin waa panass je *jelous* aku bila tengok member diulit mimpi kat atas katil siap  mimpi indah bersama bintang dilangit fuhhhh aku cakap kat diri aku "Kalau kau tak baca buku siapa nak jawab exam untuk kau? Kau ingat kau nobita yang ada doraemon tu? Hmmmm" Reality memang perit dan walau macam mana pon kau tetap akan kena tempuhi walaupun kau tak suka dude!
Yeeee aku akui memang cara belajar member ngan orang orang lain so many ways kan?
ANDDD cara belajar aku : larut malam angin bertiup lembut lol!
Tapi srslyyy lah kan apa yang aku usahakan dan apa yang aku sabar betul betul betul menghasilkan benda yang berbaloi heheheehehe ai em so hepii yihaaaaa!
Thats all from me! Bye gaissssss :))))


Plus : aku kalau nak exam jujurlah aku memang makan kismis hehehee tak pun koko minda ke

#Setiap pengorbanan itu akan membuahkan hasil so bersabar dan tabah yeeee?





Older Post | Newer Post