Blue-lish Shine

Holla !


Welcome ! Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. winkwink . please follow me . Thanks you .
Trust yourself . You know more than you think you do .





Talk Station !

>


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
kecewa
Assalamualaikum,




kecewa? kenapa kecewa?
SERIOUSLY AKU KECEWA SANGAT !!!!!
aku taktau weh tapi aku kecewa sangat
tak sangka kau macam ni
kenapa kau macam ni?
tau tak tu aib? kenapa kau bukak jugak?
SERIOUSLY AKU TAK FAHAM !!!
kenapa kau jadi macam ni?
macam mana kalau orang lain yang tau?
kau tak malu? walaupun kau buat diam-diam
orang lain taktau tapi kau ingat ALLAH tahu apa yang kau buat semua
aku taktau nak describe macam mana lagi
tapi yang pastinya AKU KECEWAAA GILAAA
and aku nak ingatkan kau kalau orang yang sayang kau tau
kau rasa-rasa macam mana? dorang sedih tak?
ingat ayat ni :
"sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua"
dan akhirnya aku tau :'(
seriously aku tak pernah kecewa macam ni 
emmmmmmmm
akuuuu harap sangattttt kau berubah dan aku sentiasa doakan terbaik untuk kau 
lagi-lagi perubahan kau.
Semoga kau berubah ke arah yang lebih baik. Aamin.






Older Post | Newer Post