Blue-lish Shine

Holla !


Welcome ! Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. winkwink . please follow me . Thanks you .
Trust yourself . You know more than you think you do .





Talk Station !

>


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
#tehrgohbeg2013





Assalamualaikum semuaa :D :D
LAMA GILAA WEIHH TAK UPDATE BLOG NI !
Phewww rasanya dah berdebu ni hahahaha .
Okay ... ...... HAHAHA *rempit jap*
Nampaknya banyak gilaa weih aku nak update time cuti ni hehehee
Hmm okay aku nak imbas kembali saat saat aku di kjoee dulu .
Best Ever lah aku cakap . Kjoe de best !









#3yearwearetogether
Sebelum tu meh aku kenalkan sensorang hmm *windu gilak weih*
Dari kiri aku ni intan, farhana, fara, zue, aku *eiuwww* , che, arina, ain, zanaa and qina. 
U know what ? Lagi sorang takde iaitu Nisa wehh Nisa ?! Pffffttt :C
Seriously dorang memang de best ever . Aku sayang gila weh kat dorang ni .
Dorang buat aku hepy marah jadi gila bengang menyampah semua lah hmmmm
Betul orang cakap ' kenangan takkan hilang kalau kau nak ingat '
Dan aku pilih untuk ingat semua kenangan kita kat asrama kjoe .
' Aku rindu ASRAMA okay bukan SEKOLAH ' seriously ~ HAHAHA
Selama aku hidup kat asrama ni baru aku tau apa tu ' buddyz ' ehh ehh hahaha
Moment time lepak sesama, suka duka share sesama, moody tak tentu hala, aku ingat lagi bila nak mintak something tu mesti guna ayat ni SHARING IS CARING kan ? hahahahaa 
wat de hek ? rindu gila weh rindu gila pffftt .
Okay aku nak share perangai memasing ni okay start dari emmmmmmmm .......

Intan : si simple ple pel ni dia .. dia yang lemah lembut cehhh yeke behh ? dia low profile dan sangat cuteee tapi seriously kekadang dia sangat gedik ok gedik hahahahaa jk jk sekali dia pukul perghh menusuk kat tulang sumsum lah hahahahaa n one thing aku ingat dia suka mintak makanan aku hahahaa bengang sihhh tapi bengang ni lah aku rindu hmmm

Farhana : eiuwww dia seseorang yang aku geli gemalan siket untuk aku sebab dia sangat feminin wehhh FEMINI ! aku ingat lagi time kalau nak pi sekolah dia dok sembur perfume dia yang ughhh bagi hidung aku seriously aku tak suka tapi dia still tahan apa aku bebel bebel ngan dia sampai satu tahap dia sanggup tukar perfume dia wehh sebab mybe taktahan dengar aku bebel ehh ? hahahaha 

Farah : a.k.a si peah hmmm seriously dia ni betul betul otak mereng dalam batch aku ni hahahaa walau pon ayat dia tu ughhh tencen gak lah tapi si peah ni betulbetul rare aku cakap dia ni ganas ganas manja and aku ingat lagi aku gaduh ngan dia hahahaha sampai tekak kering weh dia ni mulut betul pedas weh so better takyah cari pasallah hmm aku ingat lagi aku tak berapa suka kat dia time f1 kut sebab .... adalah konflik siket hahahaha jahat nyaa akuu phewww 

Zue : dia ni cengeng gak kalau sebab someone tu ehh ehh hahaha tapi aku ingat lagi dia kalau bangun tido ke apa samalah macam aku moody je kejenyee hahahaa sekali dia cakap perghh bisa gak weh hmm act dia ni rock gak walau feminin ? ehh phewww tetiba aku ingat baju kurung purple dia kalau pi prep ehhh hahahahaha and aku ingat lagi dia kalau takde mood ke selera perghh rugi tulll hahaha act adalah sebabnya hahahaha lolz

Che : aku ingat lagi time kita gaduh tu eiuwww sebab bende kecik je kut hahahaha seriously lawak gila weh teringat balik phewww aku ingat lagi kau suka jet jet comel kan ? semua bende kalau boleh mesti nak warna pink ke purple ke *haish takpaham aku* kau si kucing penakut and susah nak tidur kalau tak boleh tidoo tu kan and aku ingat lagi kau kene hentam ngan sazahhh zzzz bengang sihhh guaaa pheww banyak betul dugaan kau tahun lepas kan hmmm -tulah aku dah cakap taknak dengar- hahahahaa jk jk past is past weh hidup kena move on ! :D :D

Arina : u are my partner lesbo beshprend kaki fly tanjung sesama or wat everlah hahahaa phewww hmmm aku ingat lagi kau lah si cerdik pandai dalam batch kita kan ? hmmm aku ingat lagi bila kita stay up ke apa pas mandi mesti aku cari katil kau dulu hahahaa *dekatngankipaskan* then tidoo zzzz hmmm seriously kau lah selalu pantang makanan contohnyaa maggie lahh kopok lahh hahaha cehh macam baru besalin pulak nak pantang bagai poyoo behh hahahaa kau selalu ingat kan aku dok dok sharing is caring each other lah berangan sesama dok mimpi sesama lah ehhh kalau ada prob ke citaaa ke mesti share kan hmmm seriously rindu wehhh :x :x

Ain : a.k.a si tapir hahahaa jk jk si ain ni lah si emotional tak tentu pasal sebab bende kecik lah besar lagi lah kann hahaha aku ingat lagi kau selalu cita prob kau kat aku secret kau aku still pegang tau ainn oii hmmm aku ingat lagi kau ngan peah suka fly kan hahahaa lagi lagi sebab makanan sebelum tucen mesti dok terbang kedai depan hahahaa tak aci weh tak aci ! kita geng tidoo yang tak henggat duhniaaa kan hmmm best ever lah den cakap oii hidup tido weh hidup tido hahahahaha

Zana : kawan aku yang lama gila lah kenal kat asrama kjoe tu hmm dari darjah 1 sampai f4 awal tahun kita tak pernah terpisah kelas hahahaa dah dekat 10 tahun aku kenal kau and tahun ni jugaklah kan kita terpisah sebab aku pindah kalau aku tak pindah gamaknya sampai f5 asyik kelas sama hahahaa kau si bijak mt tu thanks ajar aku mt thanks ingatkan aku segala galanya lah macam ' weh harini jadual ape ' ' zana ingatkan aku keje ni tau ' ' zana blablablabla' haish hahahaha kau lah yang tokk cepat pegi sekolah dah pukul bapa ni hahahahaha rinduu rinduu semua moment ni hmm :3 :3

Qina : kau yang dok jet jet kpop lah taylor swift lah si perasan dan sekutunya hahaha macam macam lagi lah ughh hmmm aku ingat lagi kau lah dok tazkirah aku camni ' tok nanti ular panjang ' haishhh seriously aku rindu wehh kau hmm kau kalau kat kelas memang fokus habis lah kan aku selalu je usya kau hahahaa padahal aku dah layu kot time tu hahahaa 

Nisa : aku ingat lagi kalau aku dok layu kau lah tepuk aku lah urut aku lah hahahahaa satu yang aku ingat gila gila bila kau penah conteng tangan aku time tido perghh benang siot phewww kau kalau ada crush aish kemain eksited kan hahaha kau lah jadi si kayu papan aku kalau tido sebab kau si cover tegar aku dan kekadang kau pon join sekaki kan hmmm kau yang ajar aku bi jadi kamus aku hahahahahaha dalam batch kau lah si shomel kentut tu puii hahahaa *maapkanbetaayaaaa* :p

Lastly aku nak cakap hmmm aku rindu kita nak main juta ria uno lah hmmm teringat che panggil tempat sangkut baju aku tu UFO hahaha nyirapp jeee hahaha jk jk jk . Aku harap sangat lepas 20 tahun ke kita dok reunion ke hang out macam kita outing tahun lepas hmmm aamin . one day k one day . Letih beb nak taip bebanyak ni hahahahahaha chawww . Wassalam ~



Lot Of Love ,
Atok Cun :) 






Older Post | Newer Post