Blue-lish Shine

Holla !


Welcome ! Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. winkwink . please follow me . Thanks you .
Trust yourself . You know more than you think you do .





Talk Station !

>


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
Reunion 23/12/2013


Ni lah kad jemputan kami lolololo :p



assalamualaikum :D :D
haihaihaihaihaihaihai :D :D
okay , haritu ada reunion ex skhb kelas B bagi batch 98 .
hehehee , nak handle bende ni pergh gua cakap sama luu
susah , ponat , buzy gila lah . hahaha .
tapi segalanya tercapai , alhamdulillah :)
alhamdulillah jugak sebab 22 orang datang reunion ni hehehe
memang banyak cite lah , biasalah dah bape tahun tak jumpakan ?
paling best buat kfc tu macam bapak kita punye hahaha
gelak tak pandang kiri kanan hahaha
deybakkk wakakakaa :p
hahaa , muka ada yang dah berubahlah , ada yang sama je .
yang sama tu aku lah hahahaa :3
meh sini aku nak share gambar time kami kat sana :'>
hahaha , kenangan terindah kut huhuhuu :3


















time kita jumpa pun macam masa tak cukup kan ? hahaa
onemorethings IWISH :)
 #IWish ada lah chance nak jumpa lagi , gather gather hahaa
memekak sesama , makan sesama , hehehehee
thanks kepada fakhrul ngan kazen dia and
nasrul wif abee sedara hang yang teman korang untuk reunion kita hehee
dahlah rumah kome jauhkan ? hurm thankss + sorry 4 everything :)
aku amat hargainya , tengkiuu sesangat :D :D


sincerely ,
nur afifah





Older Post | Newer Post