Blue-lish Shine

Holla !


Welcome ! Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. winkwink . please follow me . Thanks you .
Trust yourself . You know more than you think you do .





Talk Station !

>


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
aku rindu korang :/


assalamualaikum , haii cx
okay , tengok tajuk aku tu ..
' aku rindu korang ' kan ?
hahahaa . mendalam tu maksud . hehehe

sebelum tu ,,,,
meh aku tnjuk gambar bestie aku till jannah inshaAllah :)
beshyphreng time sekolah rendah , hehee
saje je buat extra large . kuikui :p



NASA 

dari atas kiri : wany , aku
dari bawah kiri : aina , eika



KORANG TAU TAK AKU RINDU KORANG . HUUUU :'(

kesah dulu ~


wany : 

aku ingat dulu first time jumpe , kat pra tu , hehehee . 
cikgu suruh aku duduk sebelah kau hahahahaa , 
time tu aku start kawan ngan kau ngan aina ,
jadi tak kenal , kita kenal . dari kenal kita kawan baik .
hahahahaa . rindu gila time tu . time aku susah kau tolong aku .
time aku ngokngek belajar kau tolong ajarkan , 
biasalah budak pandai , hehehehee .
aku ingat lagi kite dok sesame time sekolah agame , 
buat keje sesame , gosip hahaha , rehat sesame . RINDU WEIII :< :<
tapii , kite sekolah sesame sampai sekolah rendah je kan ?
sekolah menengah buat hal masing masing . kau masuk asrama .
aku pun masuk gak , cume asrama kite lain lain je hurm ..
chat kat fb pun kadang kadang , ha ha ha :c
penah lah sekali tu time aku ade phone ,
kau ngan eika tau sape crush aku . 
sebab eika yang bagitau HAHAHA .
Malu weiii , hehehe , kau je takde crush lagi . 
kalau ade pun kau tak serious mybe ? focus belaja . hahaa
kau tau tak dah bape tahun kita tak jumpe . hahahaa :<
DANN .....
dan berapa tahun kita kenal + kawan . jap aku nak kira . hahaa
okay , KITA KENAL TAHUN 2004 ...
DAH NAK DEKAT SEPULUH TAHUN DAH KITA KAWAN .
HAHAHAHA . RINDU GILA TAHAP APE DAH NI .. 
walaupun kita dah 3 tahun gak tak jumpa , aku still ingat kau tau .
tsktsk . cedeh doeee xxxx


eika :

hahahaa , kau pulak aku ingat lagi macam mana kite kenal .
hahaaa , aku kenal kau time darjah satu .
tu pun wany ngan aina yang kenalkan .
hahaa , start tu kite jadi bestie hampir kembar . wakakaa xp
aku ingat lagi kau banyak persamaan ngan aku .
contoh : muka , perangai * hampir ok * cume aku jahat siket . hehe
hahaa , time sekolah menengahkan , kau dah berubah lebih baik .
alhamdulillah . tapi kan , aku sedih sangat kau geng ngan budak lain .
hahaa , cedih doee , bukan nak kata kau paling tadah ke hape , 
mybe sebab aku masuk asrama kita tak rapat sangat kan . hahaa 
pastu .. kau pergi tinggalkan aku ... hahaa
kau tukar sekolah kan , tahfizah gituu kat ipoh . hahaa
sedih weii . tapi aku kene teruskan hidupkan . OK NI POYO .
hahahaa . tapi serious sedih tau . huuu T.T
pastu , sejak kau masuk sekolah baru tu , alhamduillah , 
bangge sangat aku dengan kau eika , kau dah berubah :D :D :D
pakai purdah , bila lah aku nak pakai kan ?
mybe satu hari nanti inshaAllah , doakan aku tau ? hehehe
aku ingat lagi kau ni dah lah baik , tapi aku jahat ciket kan kan kan ?
AKU RINDU KAU TAU TAK ? HARGHHHH ><


aina :

aina ... kau tau tak ? kau paling lemah lembut dalam geng kite .
hahahaa . time aku kenal kau , time kat pra same ngan wany .
heheee . kite buat keje sesame , rehat sesame , hahaa .
sharing is caring , tak bawak pape , pinjam ....
hehehee . baik gile doee kau . hahaa :p
haa . aku ingat lagi time f1 , aku kan amek AA 
mule mule aku masuk AA pastu eika ikut jejak aku 
kami sekola pagi , kau sekola petang ...
hehehee . aku ingat lagi kau cakap camni ..
time korang takde aku takde sape weii , aku terkuntang kanting kat sane .
aku kawan je ngan sume orang dan endingnye kau dapat jugak kawan tetap kan ,
hahaa kawan kau lak same ngan name aku pulak tu , kuikuikui 
sorry sangat aina , sory sesangat , huhuhuhu :') :') :')
tapi kan , walaupun kita satu sekolah jarang jugak kita jumpakan ?
selamat aku jaga koop , bolehlah jugak kita jumpa , hahaa
kalau kau nak taukan , sejak farhana masuk asrama ,
aku banyak tanya pasal kau kat dia tau biasalah nak tau perkembangan kau .
HAHAHAHAHAHAHAHAHAA :p
RINDUU DOEEE KAT KAUUU :C :C :C
HUHUHUHUHUHUHU



penat aku menaip , hehehee
okaylah , sampai situu je lah aku taip , hohoho
satu bende pegangan aku pasal kawan ni ...
' SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN '
macam kita kan , dah lama tak jumpa . hahaa

aku nak pesan kat korang ni ..

1) semoga berjaya didunia dan diakhirat
2) semoga menjadi anak yang solehah 
3) semoga dimurahkan rezeki 
4) nanti kawen jemput aku tau , hehehee
5) walau apepun terjadi kita still bestie okay . 
    inshAllah till jannah . aamin :)
6) jangan lupa kenangan kita bersama and jangan lupa aku okay .
7) semoga berbahagia . hehehe




buhbyee dari ,
Nur Afifah 







Older Post | Newer Post